LICENTA TEMPLATES

licenta
ATENTIE:
Utilizatorii trebuie sa intelegeti ca va este interzis sa eliminati sau sa modificati link-ul de subsol/footer pe oricare dintre template-urile noastre HTML gratuite.
Prin descarcarea sau utilizarea una dintre template-uri gratuite disponibile din http://www.estzone.ro/templates.html sunteti de acord si obligatia legala de a respecta, termeni si conditiile noastre:

1) Utilizatorii nu trebuie sa incerce sa elimine sau sa modifice linkurile din subsol/footerul pagini pe oricare dintre template-uri.

2) Template-urile gratuite disponibile pe http://www.estzone.ro/templates.html sunt oferite "ca atare", fara niciun fel de garanție, fie explicite sau implicite. Sunteti de acord ca EstZone Romania nu va fi trasa la raspundere pentru orice daune sau pierderi de date orice cauza descarcarea sau utilizarea unui template. In nici un eveniment sau circumstanta EstZone Romania nu va fi raspunzatoare pentru orice daune, inclusiv, dar nu limitat la, directe, indirecte, speciale, incidentale sau de consecinta sau alte pierderi rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza modelele si/sau informatii.

3) EstZone Romania isi rezerva dreptul de a modifica si/sau acesti termeni fara o notificare prealabila.

Va rugam, pe cat posibil sa respectati cele 3 puncte din licentiere, si sa intelegeti regulile pentru utilizarea template-uri noastre gratuite.

Multumesc !

INSTALATII SANITARE

sanitare
IN CURAND

TEMPLATES

sanitare
IN CURAND

INSTALATII TERMICE

sanitare
IN CURAND